Відкритий чемпіонат міста Черкас з вільної боротьби

2024-03-23

/Files/images/Чемпіонат Черкас 23 березня 2024 року.jpg

У Черкасах 23 березня 2023 року у СК “Будівельник” відбувся відкритий чемпіонат міста Черкас - Всеукраїнські змагання “Chercasy open -2024” з вільної боротьби серед юнаків та дівчат.

За нагороди змагалися майже 270 борців із Києва та Київської області, Чернігова та Чернігівської області, Полтави та Полтавської області, Житомирської області, Запоріжжя, Сум, Одеси та Черкас (КДЮСШ “Вікторія”) та Черкаської області (Сміла та Тальне). Нашу Тальнівщину представляли вихованці тренерів Юрія Пантелея та Степана Томащука.

“Зважаючи, що змагання проходили у надскладний для України період, чемпіонат відбувся у дружній атмосфері, де борці продемонстрували високий рівень спортивної підготовки та жагу до перемоги”, – зазначив президент Федерації вільної боротьби Черкас Валерій Музика.

У важкій та конкурентній боротьбі спортсмени нашої школи продемонстрували свою спортивну майстерність та волю до перемоги. Гаюн Єгор у своїй ваговій категорії став чемпіоном, Клеван Богдан та Нішпора Данило стали призерами цих престижних змагань, ще кілька наших спортсменів зупинився за крок до п'єдесталу, інші – увійшли до п'ятірки найкращих. Ми вітаємо тренерів та спортсменів із цими результатами.

Кiлькiсть переглядiв: 9

Коментарi